Domotica is er zeker ook voor ouderen

U woont onbezorgd én verzorgd tegelijk dankzij deze woningautomatisering!
Via een drukknop of een trekkoord kunt u uw familie of een zorgverlener waarschuwen wanneer dit nodig mocht zijn.
U kunt ze zelfs vanuit uw bed of stoel, zonder sleutel, toegang geven tot uw huis. Met aanpassingen bij uw voordeur kunt u hen of andere bezoekers eerst op een beeldscherm zien. Waar u ook maar wilt in huis!
Het systeem werkt duidelijk en gemakkelijk. Dus u hoeft niet bang te zijn voor ingewikkelde knopjes.
Bij mobiliteitsproblemen kunnen we het zelfs zo maken dat uw verlichting, deuren en gordijnen op afstand bedienbaar zijn.

In bestaande woningen kunnen wij aanpassingen maken, maar deze zijn wel afhankelijk van de huidige situatie. In nieuwbouwwoningen is het zeker de moeite waard om eens na te denken over de toekomst. Ookal hebt u het nu nog niet nodig, zorg dat de leidingen alvast aangebracht worden, zo is het op het moment dat het wél nodig is, maar een kleine moeite!.


Draadloos of bedraad Internet met Domotica


Domotica stelt u in staat om in uw woning, bedraad of draadloos, verbinding te maken met Internet. Zo kunt u de wereld bij u binnen halen. Shoppen, gamen, studeren, ontspannen, communiceren met de hele wereld, het kan allemaal! Dus wanneer het niet meer zo vanzelfsprekend is dat u zich buiten uw huis kunt begeven, dan kunt u er toch zeker van zijn dat u midden in het leven blijft staan.