Domotica is veilig

Dat is nog zo’n geweldig voordeel!

Domotica is een goede aanvulling voor uw huis, wanneer u zich absoluut veilig wilt voelen. Op verschillende plaatsen in huis kunnen zien wie er aan de bel staat, alvorens de deur geopend wordt, is een goede bescherming in de tegenwoordige tijd. Uw deur op vingerafdruk laten openen biedt een goede bescherming tegen diefstal of verlies van sleutels.

Risico verminderen door het signaleren van een vreemde in de tuin, en weren als u dit nodig vind door middel van bijvoorbeeld een paniekschakelaar, snel via een verlichte vluchtweg het pand kunnen verlaten bij brand en zonweringen, verlichting, screens en rolluiken die zich in uw vakantie precies zo gedragen als wanneer u thuis bent, en ga zo maar door!

Met Domotica kan het allemaal!

Wilt u zelfs nog een stap verder gaan dan kunt u via een Internet verbinding, waar dan ook ter wereld, een aantal van uw zaken regelen, bedienen en bekijken. Mocht er bijvoorbeeld iemand aanbellen bij u thuis, dan kunt u hem of haar via uw mobiele telefoon te woord staan, of u nu lekker aan het strand ligt of op de piste in sneeuw staat!