Domotica en multiroom audio

De mogelijkheden houden niet op bij verlichting, veiligheidsinstallaties en temperatuurregelaars.

Zo kunnen we in uw woning of bedrijfspand bijvoorbeeld ook een geluidsdistributiesysteem aanleggen, zodat u waar dan ook in huis uw favoriete muziek kan beluisteren. Zelfs naar uw buitenterras of buitenverblijf kan dit worden doorgetrokken.

Zo kan moeder in de keuken een cd van Celine Dion aanzetten, vader kan in de badkamer naar sport luisteren en de dochter des huizes kan in de studeerkamer radio 538 als achtergrond muziek aanzetten.

Dit alles noemen we multiroomsysteem. De bediening gebeurt meestal via een paneel dat goed doordacht in de ruimte wordt geplaatst. De apparatuur komt op een centrale plaats te staan waarbij deze uit het zicht is geplaatst.


Bij dit stuk Domotica is het belangrijk dat we tijdig overleg hebben.
Er dienen installatietekeningen gemaakt te worden en vaak moet er met een aannemer of interieurbouwer gecommuniceerd worden, zodat we de werkzaamheden op elkaar kunnen afstemmen.
Door de ervaring hebben we ontdekt dat we een bijzondere samenstelling van audioproducten kunnen bieden.

De ‘beleving’ van Revox is iets unieks!

Home audio, zoals de apparatuur ook wel wordt genoemd, is een luxe kwaliteitsproduct. Het is absoluut niet te vergelijken met de stereo apparatuur die u bij de elektronicazaak in de stad kunt vinden.
Het laat muziek klinken zoals de componist het ooit bedoeld heeft.
Wij bouwen een systeem aan de hand van uw wensen en de akoestiek van de ruimte. De audioproducten vertegenwoordigen pure kwaliteit.