Diensten

Elektrotechnische installaties
Wij staan U met raad en daad terzijde tijdens het gehele traject van ontwerpen, plannen, tekenen en realiseren van uw gehele elektrotechnische installatie.

Verlichting
Is meer dan alleen maar het leveren van licht. Er zijn veel aspecten die een belangrijke rol spelen. Bijvoorbeeld de vraag waarvoor de te verlichten ruimte gebruikt wordt en daarvan afhankelijk weer de lichtberekening, sterkte en juiste lichtkleur. Daarnaast is natuurlijk de voorkeur voor de vormgeving erg belangrijk. Onze opdracht is dus op een creatieve manier de mogelijkheden uitbuiten die door de huidige technieken geboden worden. Uw wensen kunnen in samenspraak met leveranciers worden gerealiseerd. Wij kunnen een verlichtingsplan opstellen waarbij wordt gelet op het gewenste verlichtingsniveau. Ook naar het verbruik van energie wordt gekeken. We kunnen u hierover informeren net als over de nieuwste Ontwikkelingen op het gebied van armaturen en lichtbronnen.

Stofzuigersystemen

Een stofzuigerunit wordt geplaatst in een aparte ruimte buiten het Leefgedeelte (bv garage, zolder of berging), op die manier kunt u bijna fluisterstil zuigen. Verder bespaart u 30% aan tijd en dus ook aan energie. Een centraal stofzuigersysteem gaat een leven lang mee, dit bespaart u de aanschaf van vele gewone stofzuigers. Het hinderlijke en onveilige elektriciteitssnoer ontbreekt. Veiligheid voor de kinderen staat voorop, een stofzuigersysteem kan pas starten als de slang in de zuiginlaat is gestoken. Tevens zijn de onaangename geurtjes verleden tijd, waaraan u merkt dat u zorgt voor een goed binnenmilieu. Gemakkelijk dus en vooral hygiënisch.


Huisautomatisering

Of te wel domotica. Maar wat betekent dat nu eigenlijk? In de plaats van verschillende elektronische apparaten, ieder afzonderlijk te laten functioneren, intergreert domotica al deze voorzieningen tot een samenhangend geheel. Deze verregaande integratie van intelligente technieken en diensten in en rondom Uw huis, zorgen voor een betere levenskwaliteit. Door U meer comfort, veiligheid, gebruiksgemak en efficiëntie te bieden. Domotica streeft ernaar om alle nutteloze taken weg te nemen en het aangename te stimuleren. De invulling hiervan bepaalt u zelf, volgens uw wensen, aangepast aan uw eigen situatie en eventueel wijzigend in de tijd, meegroeiend met uw persoonlijke behoeften, zonder al te veel bijkomend ongemak of kosten. Dat is domotica in optima forma. En dat helpen we U graag te realiseren!

Maak van uw huis een ‘verzorg en verwen’ plek!
Zonnepanelen


Besparingen op uw energieverbruik worden alsmaar relevanter.
Wij kunnen zonnepanelen voor u plaatsen. Laat u eens adviseren over deze vorm van energiezuinig wonen En lever tevens uw bijdrage aan een goed milieu. Via het domotica systeem kunt u ook hierbij precies uw energie besparingen terug zien.