Company info.

In 2000 is Maarten van den Tillaart begonnen met zijn elektrotechnisch installatie bedrijf. In de begin jaren heeft hij heel veel zelf op de werkvloer gestaan en daardoor veel ervaring opgedaan als het gaat om installaties. Inmiddels bijna 15 jaar later is het tijd om alle aandacht te richten op Domotica. Het bedrijf vd Tillaart Domotica werkt onafhankelijk voor iedere opdrachtgever. Installateur, architect, etc.

Maarten staat aan het roer van een mooi, vooruitstrevend bedrijf. Hij is verantwoordelijk voor de planning, advisering en programmering van Domotica projecten. Specialisme zit in woonhuis automatisering en audio visuele oplossingen voor onder andere de merken Gira en Revox. Een specialisatie waarop elektro installateurs en leveranciers kunnen terugvallen bij complexe toepassingen.

Om u goed van advies te kunnen voorzien is gekozen voor een professionalisering van activiteiten en diensten. Zo voorzien we in een adviesmogelijkheid naar de klant toe. We begeleiden het maken van keuzes binnen de vele Domotica mogelijkheden. Dit wordt ondersteund door een presentatie-/ woonruimte waarin alle onderdelen van Domotica kunnen worden gedemonstreerd.

Maarten is in 2007 tevens dealer geworden van Revox, een multifunctioneel audio en video systeem. Hiermee hebben we ook de mogelijkheid in huis om u een perfecte geluidsinstallatie aan te kunnen bieden.

Van den Tillaart Domotica B.V
Nieuwe uitleg 42
5761 EE Bakel
NL
Tel: + 31 (0) 492-340940
Fax: + 31 (0) 492-340456

Openingstijden: op afspraak